mål!

JAG HAR UPPNÅTT ETT AV MINA MÅL (mål och mål, har tyckt att det varit lite coolt) MED MIN TRÄNING!
- jag svettas på smalbenen och knäna. jag kan nu se hur svetten pärlar sig på smalbenen.

jag har kommit en bit på vägen


HEJ HOPP FRISKA BEN!

good times

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow

livet som liten ja

på den andra dagen var höna trött som ett djur

nu är du inte bara min syster


du är också min arbetskamrat.

working nine to five

.

MER NORRLÄNNINGAR ÅT FOLKET, ELLER I ALLA FALL ÅT FRISKIS!

höna

höna har blivit familjen karlssons husa/piga/nanny/städerska/kock
hennes dagliga uppgifter är sådana som:
 • tvätta, hänga tvätten och till sist stryka den
 • laga vegetarisk mat till hela familjen som anländer hungriga och oftast sugna på en köttbit, men ack vi får alltid nöja oss med några torra bönor.
 • ta hand om diverse andra hushållssysslor
idag har hon även bakat ngt som liknar en sten, även kallat bröd. denna dag har flickan lagt 3 h på att göra ngt som i slutändan ser ut som en sten och smakar ungefär likadant.

en dag i veckan städas vårt hus av den nyutämnda städerska, på så sätt slipper vi hårt arbetande vuxna(eftersom jag är över 18 år så får jag kalla mig för vuxen) städa när vi kommer hem från vårt arbete.

WE AL LOVE OUR NEW CLEANING LADY

flöjtolapappafarpappsen

min pappa är söt
pappa

flöjtola vill gärna läsa sina döttrars bloggar och ber därför snällt om adresserna (ja, det är så han uttrycker det) till dem. han ställer frågan om vi skriver något om honom.
-Nej, varför skulle vi?
- Men varför inte? undrar han.

Ja, varför inte, klart pappa ska få vara med i bloggen.
Så här pappa kommer det, ditt helt egna blogginlägg.

dag 124678543457

ja, det kommer ett till inlägg efter 3 minuter

en tidig morgon blev en tidig förmiddag, klockan ställd på nio, uppgång elva. lite mindre lyckat så där.
något mer lyckat vad iaf gårdagen med de bästa(åhhhh vad jag gillar mina vänner, åhh vad gulliga dem är). sammansättningen var en nykterist, en som kanske drack mest vin, en austeralienare och en idiot. lyckad kompott som sagt.

så vad fan gör man en dag som denna, jo man läser en god bok, tränar, dricker vatten, sms:ar med ångestfylld väninna som befinner sig i kroation, småångestar för att det imorgon är måndag, städar, luktar svett och analyserar livet i alldeles för små bitar.

Hej hopp gummisnopp!
Hej hopp i blåbärsskogen!

torrt

det råder torka i mitt liv för tillfället.
det enda som inte är tort är väl vädret.
idétorka
m.m

påskkärring

fan vad vi var söta
höna och elin
för dem som inte ser så hönan i påskkärringutstyrsel och elin i ngt liknanade

allsång

nu ska jag äta min GI-choklad och sjunga falskt till allsång med anders.
jag sänder en tanke till iza som är på allsång på djulö med farmor i det fantastiska svenska sommarvädret (läs bajsväder)

hönapöna

jag uppskattar att min syster cyklar med mig till jobbet på morgonen, jag uppskattar att hon lagar mat till familjen hela veckan och jag uppskattar att jag får äta vegetariskt hela veckan (dock lockar en blodig stek ngt in i helvete)

när livet leker står tiden still

Jag är för slö för att sätta mig vid datorn och faktiskt skriva ett käckt inlägg i denna miserabla blogg. Jag är för slö för att ta tag i saker som jag borde göra. Inte för att jag har saker jag borde göra, efter den där helvetesmaskinen(lär uppskrivning) så har jag faktiskt inget jag MÅSTE göra. Detta leder till attt jag bara går runt i mitt hus (ja, eller i alla fall flöjtolas jävla hus) och bara njuter. Som sagt, när livet leker så står tiden stilla.

Det är söndag och jag njuter av att inte behöva gå upp 05.30 äta frukost ensam, ta på sig äckliga kläder och behöva cykla 17 minuter (när jag skulle prao på mitt nuvarande jobb i åttan så cyklade jag dit en söndagseftermiddag innan allt för att se hur lång tid det skulle ta att cykla dit, vill inte vara sen, det tod 17 min 32 s) och sedan upptäcka när man kommer fram att svetten rinner som niagarafallen nerför pannan och hakan. Under cykelfärden så känner jag inte ett dugg, utan cyklar i hopp om att denna dag kanske är annorlunda, kanske kan jag vara fräsch när jag kommer fram, men nej då. Väl vid spegeln rinner niagarafallen igen. Röd som en tomat och svett i hela pannan, ibland ställer jag mig frågan om det kanske är så att svetten på ryggen faktiskt syns igenom, jag hoppas inte det. Vill ju inte att ngn ska tro att jag är svettig, även om jag tror att ansiktet avslöjar mig.

Så för att fira att jag idag inte behöver likna ett vattenfall så gör jag ingenting, höna agerar kock och vi andra flyter med.

to do in life

Jag har klarat den jävla uppskirvningen, ännu en sak som jag kan ta bort från min to-do-lista.

SKÖNT

världen

Har idag insett att jag för tillfället har vänner som befinner sig runt om i hela världen
 • Hanna i australien, hon har ju kommit hem nu vilket är LYCKA men hon räknas ändå
 • Rosie lever livet i europas alla länder
 • Iza besöker för tillfället den kulinariska Mallorca
 • Irma befinner sig om några dagar på balkan, hela balkan är hennes hem den där lusen
 • Lisa fucking tilly rör om i grytan i Florida. FLORIDA!
 • Therese ska åka till kreta, eller vad det nu var, oerhört trevlig, ännu en utlandsvän
 • mormor och morfar befinner sig i danmark, de har vågat sig ut på okänt vatten
Jag är en himla internationell människa jag

Allt som jag känner

I helgen har jag fyllt 18 år, detta firades 24 h i streck.
 • Allt började med rosa pantern. Den dryga 18-åringen, den dryga 40-åringen och den knappa 25-åringen gjorde stan osäker.
 • Med pompa och ståt sjöng familjen Ja må hon leva på morgonen den 5:e juli
 • Lusirma kom för at göra stan osäker och fira mig.
  -Vad ger man till en kvinna som redan har allt?
  Svar: Tur
 • Vad gör man på sin födelsedag om man inte firar sig själv? Jo, man firar någon annan, i det här fallet therese som föddes dagen efter mig.
 • Resten av de 24 h som jag faktiskt fyllde år kan i vissa fall vara svåra attt sätta ord på
 • 7 fulla brudar duschar, bakar pizza och rakar fittan.
 • Sen hemkomst och tidig uppgång går inte ihop, lägg till en jävla bakfylla och dagen är fulländad

GLAD

För tillfället så är det de små sakerna som för mitt liv frammåt, jobbet tar på krafterna, så som pensionärerna får jag se fram emot små saker.

 • I helgen kommmer irma lus söta flickor väljer att ta en bild på en brygga, någonstans i nyköping(berättelsen och irma och mig kommer en annan gång), det gör mig glad
 • JAG FYLLER 18 FUCKING ÅR I HELGEN, det gör mig glad
 • Jag får födelsedagspresenter, fan vad jag älskar när människor köper saker till mig, det gör mig suuuper (vem fan använder det klyschiga ORDET?)GLAD
 • på måndag kommer hanna hem, kvinnan har ju varit borta i ett år, det gör mig glad
 • Idag hade jag min lilla uppkörning, inte en så glad sak i sig men att den faktiskt är klar och att jag är ett steg närmare att få köra själv dit jag ska, gör mig glad
 • På lördag kan jag köpa 3,5 till irma på konsum och på så sätt göra henne full, arma smala unge blir full på det, det gör mig glad
 • Ida gav mig fina presenter igår, det gjorde mig glad
 • Att jag har 6 veckor kvar att jobba gör mig mindre glad, tanken på att pengarna praktiskt taget rullar in gör mig glad
 • Att mitt arbete är det mest monotona (jag räknar det inte som variierat bara för att jag ena minuten lägger upp byxor och den andra toppar) man kan ha gör mig bara uttråkad, men att jag snart slutar, definition på snart kan ju diskuteras, gör mig övderlycklig.

HAN SA ATT HAN VAD GLAAAD!

on the run

Om folk (de 1000000000 som faktskt läser min blogg) undrar vad jag håller på med på dagarna så jobbar, jobbar, jobbar jag. För tillfället inventerar vi påp lagret, det gör vi för att vi ska veta exakt hur mycket skit det faktiskt finns. Med anledning av detta har jag utvecklat något som jag valt att kalla scannerarm. Scannerarm är något man får då man två dagar i sträck scannar cirka 1000000000 plagg. Symptomen är; skak i hand och handled, smärta i fingrar samt ont i axlar och diverse leder. Scannerarm botas bäst med ledighet vilket gör att jag på eftermiddagar och helger njuter till 1000.

Tro dock inte att vi efter två dagar är klara, nej då. Vi har cirka 2/5 kvar att scanna. Om scannerarmen forsätter att sprida sig i den takt den gör nu så kommer jag nog att utveckla någon slags scannerkropp vid slutet av veckan.


HEJ HOPP FRISK SNOPP (ELLER ARM, DET FÅR MAN VÄLJA SJÄLV!)

RSS 2.0