It's the end of an era

Imorgon börjar allvaret och jag med den. Kommer antagligen att gå in i en sorts bubbla under tiden jag jobbar, vill någon mig så är det bara att knacka på. Snälla gör det, jag kommer att vara uttråkad, jag ber er.

frihet

Då var det exakt en vecka kvar till fiheten då, eller man vad man kallar det att få köpa cigaretter själv, köpa 3,5 på konsum etc. Gud vad jag ser fram emot det, som jag har längtat. Äntligen får jag göra precis vad jag vill! Ja, för allt kommer ju att bli så annorlunda nu, mina föräldrar kommer ju släppa mig helt, får göra precis vad jag vill, jag kommmer att få vara uppe hur länge jag vill, komma hem när jag ill och äta hur mkt godis jag vill. VIlken bedrift. Det är det inte många som får, bara vi över 18 år. Nu kan jag äntligen komma hem halv fem på morgonen utan att någon bryr sig om det, för det har jag ju aldrig kunnat göra tidigare. Nu är jag vuxen och det tycker mina föräldrar med. För att fira min födelsedag ska jag supa mig riktigt full hemma, för nu när jag är 18 vågar jag äntligen visa mina föräldrar att jag dricker.

LIVET LEKER OCH JAG ÄR FRI
har tidigare känt mig som en fånge och mina föräldrar har varit mina fångvaktare

gymmet

Att besöka gymmet är alltid lika roligt, men ack så förutsägbart. Man kommer dit, oftast innan det har öppnat och får därför vänta en stund utanför med alla som är lika hurtiga som en själv och gårttupp vid åtta för att träna, jaa jag tränar vid nio på morgonen och jag är sååå duktig! Alltid är det samma människor:
- spännisen, ålder kan variera men fortfarandra spännnis
- wanna be spännis, mannen i 40-årsåldern som pumpar till han svimmar man det märks i alla fall inger resultat
- det feta, den lite större kvinnan i 25-årsåldern, även den kan variera, som inte riktigt har självförtroendet att träna på kvällen med alla normala utan gömmer sig där på morgonen
- pensionärer, kön kan variera, som går in och tränar ltie styrka och går ut och känner sig oerhört hurtiga
- till sist har vi kvinnan i en lite högre ålder, runt 50, som antingen är ledig ellet bara går dit för att det är skönt att träna på morgonen.
Sedan är är det jag och ida, vi som känner att det kan vara skönt att träna för då är det gjort och som faktiskt är hurtiga.

Väl inne i gymmet följer det samma schema. Spännisen stönar så att trumhinnan är på gränsen till att spricka, wanna be spännisen värmer inte upp utan han går rakt på viktern, han gör två repetiotioner, går sedan runt lite och gör sedan ytterligare två, sedan vidare mot nästa.Mellan det går han mest runt, kollar läget och dricker vatten. Den fete, fult ord; den lite större, går på rullbandet i ca 30 minuter sedan kör hon/han i sin egen takt sitt pass. Pensionörerna stör inge nutan värmer upp lite, styrkar lite och smiter sedan lugnt ut. Den lite äldre följer även han/hon strikt sitt träningspass som instruktören gett henne.
Ja så ser det ut, alltid samma människor och alltid samma sak. Även vi "normala" följer ju vårt schema, vi kör lite kondotion i cirka 15 minuter och pumpar sedsan till vi döör.
 
Idag var helt enkelt en vanlig dag på gymmet.

höna

min syster är rolig, hon gillar det här med att blogga
http://hannakako.blogg.se/fan vad vi är nybörjare

sommarlovskaka

jobb ger en ångest
jobb ger tidiga mornar
jobb ger en pengar

ledighet ger en frihet
ledighet ger en energi
ledighet ger inte pengar

kan jag inte både ha och äta av kakan?

kusinträff

Dagens höjdpunkt var nog kusinträffen som ägde rum i laggis. Mormor kom med kusinerna från v-åker vilket både jag och höna hade haft lite delade åsikter om. Visst vi är kusiner men vi skrattar mer åt dem än med dem. Det blev dock en liten mysig träff. Jag lekte lite frisör, plattade krullpatriks hår och gjorde alla mkt fina.
Det sorgligaste är dock då patrik börjat reta sofia för ett hon har en pojkvän (väldigt söt pojke som hon visade mig på sin mobil). Sofia går då sjävlklart till motattack genom att säga:
- Patrik, du har ju frågat chans på alla tjejer i din klass men det är ju ingen som vill ha dig!
VEM SÄGER SÅ? vad gör man när man sitter där som mogen störstakusin och ska vara partisk? Det är bara att le och se glad ut, men tanke på att patrik säkert kom med en smart kommentar (som jag inte memorerade) som antagligen lät väldigt gubbaktig då han är smått lillgammal.

Ja, en mysig kusinträff helt enkelt.
Vi var glada när dem kom men ännu gladare när de åkte

i (iza, vad tror du min baktanke är?)


om man kollar noga kan man se höna i glasögat, man kan om man är observant se att det är en fyrklöver jag håller i. är man riktigt duktig ser man också mina blemmor i pannan men det är de väl ingen som gör.

lyssna alla så ska ni få höra, vad vi tycker är härligt att göra....

sjunga, dansa och spela för gud!

Ja, vi vill alla höra lovsångsljud

ovan där


- va fan hände med lasse berghagen? bort med anders och in med lasse
- varför är fläsk goadare än kyckling?
- varför väljer vissa att blotta sitt liv på internet?
- varför är vissa fräckare än andra?
- varför är det så roligt att sparka på folk som redan ligger ner?
- hur kommer det sig att det är roligare att prata om folk än med folk?
- varför kommer det ibland ur saker ur ens mun som kanske inte bör komma ut? bajsord mm

ibland måste man få vara så där äckligt söt

RSS 2.0